KOMMUNIKATION

Kommunikation är grunden till det mesta. Nedan finner du mina tips för en bra strategi.

Dessa fyra steg håller din kommunikation levande. Ta hänsyn till den långsiktiga planen redan i en uppstart. Fastna inte i något av stegen, utan jobba på och ta dig framåt. Det är enkelt att förbättra hundra saker med 1% och svårare att förbättra en sak med 100%.

1.
Ta fram spegeln och hitta ditt företags äkta jag. Finns en bra storytelling och röd tråd genom kommunikationen förenklar det beslutsfattande och skapar trygghet.

2.
Gör en plan och get down to business. Vad är viktigast just nu? Prioritera, prioritera, prioritera. Och gör en budget. Då blir det enkelt att jobba för alla inblandade.

3.
Sätt segel och ge dig ut på havet. Det här kan vara skrämmande, speciellt i en uppstart av ett nytt företag. Men, marknaden vill och måste man möta förr eller senare. Håll blicken mot målet i horisonten. Det hjälper dig att hålla kurs när vågorna går höga och kastar en åt olika håll.

4.
Blomstra och fortsätt drömma. Jobba på. Hitta nya horisonter, utvecklas, expandera, hitta nya samarbetspartners. Det är ju så kul när det händer grejer!

Lycka till! 🙂

Tror du att jag skulle kunna hjälpa till? Skicka gärna en förfrågan.